Глоссарий





Новости переводов

07 февраля, 2024

Ghostwriting vs. Copywriting

30 января, 2024

Preparing a scientific article for publication in an electronic (online) journal

20 декабря, 2023

Translation and editing of drawings in CAD systems

10 декабря, 2023

About automatic speech recognition

30 ноября, 2023

Translation services for tunneling shields and tunnel construction technologies

22 ноября, 2023

Proofreading of English text

20 ноября, 2023

Chatbot machine learning language service



Глоссарии и словари бюро переводов Фларус

Поиск в глоссариях:  

Malt

Beer Glossary
  1. Beer-making starts with the grain. barley is malted (soaked in water until it is partially germinated, then dried) which releases starches, which in turn are made into fermentable sugar. see beer-making.

  2. Солод, проросшие семена злаков семейства мятликовых


Солод, русский
    , продукт проращивания зерен злаков (ячменя, ржи, пшеницы, овса). применяется в производстве пива, кваса, спиртных напитков, дрожжей и т. д.




Malt liquor, английский
    Neither malty nor a liquor, usually a strong american lager intended for a cheap high. some states require the term malt liquor to be applied to all beers of more than 5.0 percent by volume.


Light beer, английский
    An american term indicating a watery pilsner-style beer that is lower in calories.