|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dry cured
Глоссарий терминологии в производстве хамона |
The old-fashioned way to preserve meat, where the meat is not cooked, but preserved with salt and other processes.
|
|
Cur, английский
- Дворняга, "барбос" (обычно по отношению к злобной нечистопородной собаке)
- Curia — суд
- Current
- Council on undergraduate research
- An east-country term for the bull-head.
- Дурно воспитанный, грубый или трусливый человек
Cur, латинский
Cur., латинский
Cur., английский
Currency
Cur?, латинский
Cura, латинский
Cura (curis) vacuus, a, um, латинский
Cura [ae, f], латинский
Cura [ae, f] rei familiaris, латинский
Cura, ae, f, латинский
Cura, curita, parche cunta, испанский
Curable defect, английский
Curacao, английский
Curado, испанский
Curador, tutor, испанский
Curae expers [rtis], латинский
Curae habere, латинский
Curae leves loquuntur,ingentes stupent, латинский
Малые печали говорят,большие - безмолвны
Curagendarius [ii, m], латинский
Curam, латинский
Curam adhibere, латинский
|
La contramaza, английский
The opposite part to the maza, this is the narrowest part of the ham and therefore the most cured, it is the part that contains the least proportion of fat.
Lomo, английский
The loin of the animal. after the fat is removed, the loin is marinated for a day or two in salt, pimentón de la vera
|
|
|
|
|
|
|