Глоссарий





Новости переводов

19 апреля, 2024

Translations in furniture production

07 февраля, 2024

Ghostwriting vs. Copywriting

30 января, 2024

Preparing a scientific article for publication in an electronic (online) journal

20 декабря, 2023

Translation and editing of drawings in CAD systems

10 декабря, 2023

About automatic speech recognition

30 ноября, 2023

Translation services for tunneling shields and tunnel construction technologies

22 ноября, 2023

Proofreading of English text



Глоссарии и словари бюро переводов Фларус

Поиск в глоссариях:  

Acid, ferment

Глоссарий кулинарных терминов


    Закваска, русский
      Закваска , направление




    Ferment, английский

    Fermenta, английский

    Fermentaatio, финский

    Fermentare, латинский

    Fermentare, 1, латинский

    Fermentatiivinen, финский

    Fermentatio, латинский

    Fermentatio, onis, f, латинский

    Fermentation, английский
    1. Брожение

    2. Брожение (анаэробный микробиологический процесс распада органических веществ, при котором микробы получают необходимую энергию без участия кислорода в

    3. A process where carbohydrates are broken down ferric 144 by enzymes from yeast and produce alcohol. also called zymosis

    4. Anaerobic breakdown of organic substance (sugar) into alcohol, acid, or gas by microorganisms

    5. Process that uses an organic molecule as a final electron acceptor to regenerate nad+ from nadh such that glycolysis can continue


    Fermentation gases, английский

    Fermentation limit, английский

    Fermentation wastes, английский

    Fermentativus, a, um, латинский

    Fermentatus [a, um], латинский

    Fermented baked milk, английский

    Fermented boiled milk, английский

    Fermentescere, латинский

    Fermentti, финский

    Fermentti-, финский

    Fermenttivalmiste, финский

    Закваска, русский
      Закваска , направление


    Зайчатина, английский